torstai 24. kesäkuuta 2010

Katkarapusalaatti

Raskaan pubiruuan jälkeen mieleni teki jo kovasti jotain kevyempää. Olivia ehdotti, että tekisimme katkarapusalaattia.



Salaattiin laitoimme:

Katkarapuja
Rucolaa
Punaisia pikkutomaatteja
Keltaisia pikkutomaatteja
Kurkkua
Kaprista
Tricolori-simpukkapastaa

Salaatin kruunasi tietysti Thousand Island -kastike.

Katkarapusalaatti oli niin maukasta, että teimme heti perään uuden:



Tällä kertaa käytimme seuraavia aineksia:

Katkarapuja
Roomansalaattia
Pikkutomaatteja
Keltaista paprikaa
Suolakurkkua
Tricolori-simpukkapastaa

Salaatin päälle asettelimme vielä kananmunalohkoja, joiden väliin liruttellime jälleen Thousand Island -kastiketta. Hyvää oli!



Shrimp salad

After eating greasy pub food for a week I was desperately longing for something lighter. Olivia suggested that we could have some shrimp salad. That's what we did, with these ingredients:

Shrimps
Rucola
Red mini tomatoes
Yellow mini tomatoes
Cucumber
Capers
Tricolori shell pasta

The salad was crowned with Thousand Island salad dressing. It was so good that we had to prepare another shrimp salad the very next day. This time we used the following ingredients:

Shrimps
Romaine lettuce
Mini tomatoes
Yellow bell peppers
Pickled cucumber
Tricolori shell pasta

We topped this salad with sliced eggs and Thousand Island dressing. Very tasty indeed!

Ei kommentteja: